Vol trots geven wij u hier een eerste indruk van een van de laatste projecten die wij afgelopen zomer hebben mogen maken. Een Orangerie, op maat, voor twee echte tuinliefhebbers en levensgenieters.

Op de oorspronkelijke plaats stond een oude glazen kas die jarenlang prima dienst had gedaan om de waardevolle planten in te laten overwinteren. Toen het tijd werd voor iets nieuws zijn wij met deze mensen in gesprek geraakt. Zij hadden zelf al een beeld van wat ze wilden, op dat idee zijn we verder gaan borduren en na enkele prettige gesprekken was het totaalbeeld compleet middels een goed doordacht ontwerp en konden we aan de slag gaan.

Het eindresultaat mag er zijn. Een heel strak vormgegeven compacte basis van Red Cedar met een mooie speelse daklijn die aan de straatzijde doorloopt tot aan de grond voor meer privacy. Doordat de vouwwand helemaal open kan is het hier ook in de zomer goed toeven en wordt het weer wat frisser....dan kan hij lekker dicht en de kachel aan. En de trotse eigenaren zitten hier ook graag want de binnenzijde is prachtig met hout afgewerkt voor een warme uitstraling met unieke elementen, zoals een maatwerk zinken lampenkap designed by... Langens & Langens 'natuur'lijk!

imageimageimageimageimageimage