Arie en Willemijn, voorjaar en zomer 2017
We kwamen met Langens & Langens in contact via een enthousiaste ervaring binnen onze familie en de daarbijbehorende real-life referentie van hun prachtige maatwerk keuken.
De eerste keer dat we Henk en Laura zelf ontmoetten merkten we al dat ze veel moeite deden om onze wensen goed te begrijpen en daarop af te stemmen en zo is het in het hele proces gebleven!
Nadat ze ons nieuwe huis - op dat moment in grotendeels gesloopte toestand - hadden bezocht, kwamen in de daaropvolgende afspraak prachtige ontwerpen voor onze nieuwe keuken in 3D animatie op tafel; ideeën tot in detail uitgewerkt en volop mogelijkheid om ook al eventueel te gebruiken materialen te zien en te voelen! Het ontwerp waar we uiteindelijk voor kozen is met héél erg veel vakkundigheid en precisie gerealiseerd; kwaliteit en schoonheid gecombineerd, maar wel ook op een manier die past bij ons levendige gezin! We betrokken Langens & Langens bijna als vanzelfsprekend bij andere projecten in ons nieuwe huis, zo volgde ontwerp en realisatie van een inbouwkast (onder een schuin dak!) en bijpassende bedombouw in deslaapkamer, een maatwerk wandkast in de woonkamer en prachtige aankleding voor de hal met garderobe.
Voor ons was naast kwaliteit van werken ook belangrijk dat er duidelijke afspraken konden worden gemaakt over financiën en planning, en ook daarin zijn we niet teleurgesteld!
We zijn ontzettend enthousiast over de interieurbouw van Henk en Laura en hun team en bevelen hun bedrijf en werk zeker bij iedereen aan!
 
Silvy en Leendert, zomer 2016 en zomer 2017
Wij hebben Langens & Langens benaderd nadat wij ons huidige huis hebben gekocht in het voorjaar van 2016. Wij wilden graag een overdekte buitenruimte annex fietsenberging hebben naast onze garage voor het overdekt wegzetten van onze fietsen (wij zijn met vijven dus enige ruimte is wel vereist) en het uit het zicht zetten van de vuilcontainers. Het is een prachtige overkapping geworden compleet met verlichting, planken boven de vuilcontainers om wat spullen neer te kunnen zetten en met de aanleg is de bestaande schutting onder handen genomen, schoongemaakt, rechtgezet, is de poort een stuk verplaatst en is het geheel prachtig geschilderd met Canadese olie. Als tweede hebben ze de bestaande veranda die erg armoedig was opgezet eigenlijk compleet opnieuw opgebouwd. De bestaande vloer is vervangen door een vloer van prachtige hardhouten planken van Ipe hout die blind zijn gemonteerd, het dak is vervangen, het plafond is compleet afgewerkt met verlichting, er is een glazen schuif draaiwand geplaatst, hebben ze een loungebank ontworpen en geplaatst en is het geheel verder erg secuur en met uiterste zorg afgewerkt. We zijn ook erg onder de indruk van het denkwerk dat Henk in de openhaard heeft gestoken, van een totaal niet functionerende haard naar een heerlijke vuurplaats nu waarbij bij de ombouw door Henk ook nog eens bleek dat de oorspronkelijke aannemer van het huis het niet zo nauw had genomen met brandveilig bouwen. Dat is ook echt het kenmerk wat Langens & Langens onderscheidt, oog voor detail, alleen het kwalitatief beste materiaal en alles moet optimaal functioneren. Recentelijk hebben ze ons poolhouse onder handen genomen, geheel schoon gemaakt, een enkele zwakke plank vervangen en vervolgens geheel geschilderd met dezelfde Canadese olie als de fietsenberging en de boeiboorden van de veranda. Alles is nu een prachtig geheel. Kortom we hebben in totaal drie projecten met Langens & Langens gedaan en zijn daar bijzonder over te spreken. Langens & Langens en hun team zijn vakmensen en leveren hun projecten met de grootste zorg af en leveren een uitstekende service.

Dick & Ingrid, februari 2016
Getriggerd door een foto in een bijlage van een woonmagazine hebben we Langens & Langens voorzichtig een mailtje gestuurd om te polsen in hoeverre een dergelijke keuken ook voor ons realiseerbaar was. Al snel hadden we een enthousiaste reactie van Laura en was de eerste afspraak gemaakt om te gaan kijken in ons nieuwe huis. Henk en Laura hebben onze smaak en de ruimte die we hadden voor de keuken in één avond heel goed aangevoeld. Het eerste ontwerp was dan ook direct een schot in de roos. De basis stond en na nog wat aanpassingen zijn we met elkaar prettig tot een akkoord gekomen. De uiteindelijke realisatie van de keuken is nu precies zoals ons beloofd in het ontwerp. We genieten er momenteel iedere dag van en gaan dat nog vele jaren doen!

Hans & Willy, november 2015
3 projecten hebben Langens en Langens voor ons gerealiseerd. Als eerste een prachtige  keuken. Omdat we een keuken wilden die niet standaard was, kwamen Henk en Laura met schitterende ideeen en realiseerde een keuken met een eigentijdse uitstraling, met een ambachtelijk beton cire blad. Met oog voor detail en een perfecte afwerking. We zijn super blij met het resultaat. We krijgen dan ook veel geweldige reacties . Als tweede opdracht heeft Langens en Langens een boekenkast op maat gemaakt. Omdat de keuken op een andere plaats in ons huis kwam en we eerst een open keuken hadden  kwam L&L met het idee om hier een boekenkast en van de oude keuken een berging te maken. Hiervoor hebben we veel extra bergruimte gekregen. En als derde heeft L&L buiten een overkappig gemaakt van 11 bij 4 meter. Al jaren wilden we onze tuin veranderen maar hadden  nooit de juiste ideeen. Tot L&L zich er in verdiepte en met een schitterd idee kwamen, toen was de keuze snel gemaakt. Van dit alles genieten we elke dag. We zijn dan ook super tevreden voor het geleverde vakwerk.  Ze hebben de opdracht naar volle tevredenheid volbracht. Langens en Langens doen wat ze beloven met een perfecte service.

Anton en Gerry, Juni  2015 
Via onze tuin architect in contact gekomen met  Langens & Langens. Nadat Henk al een mooie bergruimte voor onze fietsen had gebouwd was de stap om een tuinpaviljoen door L& L te laten vervaardigen snel gezet.
Na  diverse plezierige keukentafel gesprekken is er stap voor stap een compleet ontwerp ontstaan. Het ontwerp was door een innovatief  computer programma  in 3 D  beschikbaar. Hierdoor kregen wij als opdrachtgever een goed beeld van het geheel . Het tuinpaviljoen is  voorzien van een  lounge gedeelte met  bar . Een houtkachel geeft voldoende warmte om vrijwel het gehele  jaar door van het tuinpaviljoen te genieten. Een uniek glazen schuifwanden systeem en prachtige houten vloer zorgen voor een luxe uitstalling.  Daarnaast is er nog een bergruimte en houtopslag voorzien. Alles uitermate vakkundig gebouwd met hoogwaardige materialen en keurig afgewerkt.  Absoluut een heerlijk aanvulling om van het buitenleven te genieten. 

Carla Brunink en Frans van de Veerdonk, 7 oktober 2014

Elke dag genieten wij weer ten volste van onze serre, die door Langens en Langens is gebouwd. Geheel in stijl met onze jaren dertig woning, zodat het lijkt alsof dit er destijds origineel aan is gebouwd. Met gebruik van eigentijdse en duurzame materialen waardoor wij er in de winter comfortabel warm kunnen zitten, en het in de zomer toch enigszins koel blijft. Het is een heerlijke en centrale plek in ons huis geworden waar we kunnen werken, samen eten, elkaar ontmoeten. De persoonlijke benadering van Langens en Langens hebben wij erg prettig gevonden. Ze wisten een duidelijke vertaalslag te maken van onze wensen, kwamen met goede adviezen en gingen zeer zorgvuldig en vakkundig te werk. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit die Langens en Langens ons geleverd hebben!
 
Jack en Annemiek, 5 januari 2014
Na lang zoeken en verschillende aannemers over de vloer te hebben gehad zijn we via vrienden in contact gekomen met Langens en Langens. Zij hebben bij ons een behoorlijk ingrijpende verbouwing gerealiseerd van onze bestaande schuur en omgetoverd tot  een droom van een tuinhuis. Wat zijn we er nog elke dag blij mee! We zijn dan ook erg enthousiast over de persoonlijk aanpak van Henk en Laura en de kwaliteit van hun werk dat we ze overal willen aanbevelen. 

Fam. Linders, 15 augustus 2013
Via een buurtgenoot kwamen wij in contact met Langens & Langens. Tijdens enkele prettige gesprekken kwamen zij uiteindelijk met het ultieme plan voor onze achtertuin. Ze hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en hebben dat vertaald in een prachtig ontwerp. De uitvoering van onze overkapping is uiterst plezierig verlopen, het zijn vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en hun afspraken nakomen. Het mooiste is het uiteindelijke eindresultaat, het is zo'n fijne ruimte geworden waar we heel graag met het hele gezin verblijven en zo nog meer van onze tuin genieten. Top! 

Fam. De Jonge, 3 april 2013
Nadat we jaren lang een tuinkasje hadden om plantjes te kweken en de kuipplanten te laten overwinteren wilden we wel eens iets anders. We dachten aan een tuinhuisje waar we zelf in kunnen zitten als het buiten in de tuin net te fris is; de mogelijkheid om onze planten vorstvrij te bewaren moest behouden blijven. Toen wij naar tuinhuisjes op internet zochten konden wij niets vinden naar onze smaak. Gelukkig kwamen wij via een tuinarchitect in contact met Langens en Langens B.V. Zij lieten ons voorbeelden zien aan de hand van eerder werk, en toonden een hele reeks opties waarvan je geen benul hebt dat ze bestaan. Henk stelde dat de bouwplek die we in gedachten hadden niet de optimale was en hij heeft ons kunnen overtuigen. Het tuinhuis komt nu veel beter tot zijn recht. Het resultaat is veel mooier geworden dan we hadden durven dromen, prachtig in zijn eenvoud, degelijk en duurzaam, multifunctioneel door zijn mooie schuifwanden en goede isolatie. Wij hebben de naam van het tuinhuisje daarom maar met een glimlach opgewaardeerd tot "Orangerie" , zoals de chique plantenkassen bij landhuizen worden genoemd.

Fam. Geraerts-van Houten, 28 maart 2013
Al jaren stond een overdekt terras in onze tuin op onze verlanglijst en toen het er nu eindelijk van kwam besloten we om dan ook te gaan voor de best denkbare kwaliteit. Het is tenslotte toch iets waar je lang gebruik van zult maken en dan moet het ook goed en mooi zijn. Langens en Langens bleek daarin een uitstekende partner te zijn. Ze voelden onze wensen goed aan, hechten waarde aan goede kwaliteit en keken mee dat de overkapping dezelfde uitstraling zou krijgen als ons huis. We zijn heel erg tevreden met het resultaat: de sfeer is precies waarop we hadden gehoopt. En ook tijdens de bouw is het een heel prettig bedrijf om mee te werken: nette, vriendelijke mensen die secuur werken met groot vakmanschap en net dat beetje extra doen om het helemaal perfect te maken.

Koen & Monique Govaerts, 17 Februari 2013
 
Langens & Langens heeft ons woonkeukenproject op de juiste manier aangevoeld en uitgevoerd.  Zelf hadden we eerder wat vage ideeen over hoe we het project vorm wilden geven maar hun combinatie van vakmanschap en feeling hebben ervoor gezorgd dat het eindresultaat aan al onze verwachtingen heeft voldaan.  Niet alleen is de afwerking met oog voor het kleinste detail uitgevoerd maar tevens hebben zij het grotere stijlgeheel nauwlettend bewaakt. Dit alles is bovendien uitgevoerd in een strak tijdsbestek, dus we kunnen alleen maar bewondering hebben voor hun vakmanschap.  Inmiddels is een tweede projectje met hen in bespreking...  Absolute aanrader!

Fam.van den Hanenberg, 1 November 2012 
Langens & Langens heeft een schitterend design meubel gemaakt voor ons in de woonkeuken. De kracht van een goed design en perfecte uitvoering maken het meubel een uniek exemplaar dat solide en met duurzame materialen is geproduceerd. Daarbij is het meubel functioneel te gebruiken met veel opbergruimte. De persoonlijke benadering van Henk en Laura en het proces van tekening tot realisatie is perfect begeleid. De prijs kwaliteit verhouding is prima.

Sander & Ingrid van Etten-Verwielen, 14 december 2011 
Langens & Langens heeft bij ons in huis verscheidene meubels gemaakt en een lambrisering aangebracht. Ronduit vakwerk! Er wordt meegedacht bij het ontwerp, de materiaalkeuze etc. Praktische problemen worden zeer adequaat aangepakt en Langens & Langens leggen de lat voor zichzelf extreem hoog: alleen perfectie is goed genoeg. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar maatwerk, wij genieten dagelijks van het prachtige werk dat geleverd is.

Angela & Alexander Volmer, 12 januari 2011 
Langens & Langens heeft in ons nieuwbouwhuis badmeubel, maatwerk kasten/radiatorombouwen gemaakt, met fantastiche duurzamen materialen in combinatie met een zeer verfrissende ontwerp leverde een prachtig eindresultaat, bij Langens & Langens laten ze geen detail ongemoeid! 

Yvonne & Rene' van Zijl , 30 oktober 2010
Langens en Langens heeft voor ons een poolhouse gebouwd. Dit is ronduit schitterend geworden. Het gehele bouwproces is buitengewoon plezierig verlopen. Langens en Langens staat voor ons garant voor vakwerk en wij zouden ze direct weer in de arm nemen voor verdere opdrachten. Value for money!