OVER ONS

EVEN VOORSTELLEN......

Gedreven door onze passie voor mooi wonen, kan Langens & Langens uw specifieke woonwensen vormgeven én realiseren. Maatwerk is hierbij onze grote kracht. Als vakidioten volgen wij uiteraard de laatste trends op het gebied van interieur en exterieur maar zullen daarbij altijd blijven kijken naar wat bij u past! Onze veelzijdigheid en persoonlijke, enthousiaste aanpak lijkt dan ook inspirerend te werken, zo hebben we menig bijzonder project mogen maken.

Als ambachtelijk timmerman, vormgever en perfectionist zwaait Henk de scepter over de uitvoering en de technische detaillering in de werkplaats en bij u op locatie. Laura houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerp, de acquisitie en alles wat er nog meer nodig is om een project goed te laten verlopen.
Als jeugdliefdes ontdekten wij al vroeg dat we ook dezelfde liefde delen voor vormgeving en design op het gebied van interieur en exterieur. Dat we hier dan ook ons beroep van hebben gemaakt voelt als heel natuurlijk en was voor niemand in onze omgeving een verrassing.

Wij werken met plezier omdat wij elkaar goed aanvoelen en waar nodig aanvullen en zo versterken we ook samen het familiegevoel in ons bedrijf.
Het team met enthousiaste medewerkers hebben zo elk hun eigen kwaliteiten
die ze bij Langens & Langens helemaal tot hun recht kunnen laten komen.

En ten slotte, hoe heerlijk is het als onze klanten na afloop van een project zo blij zijn met het eindresultaat. Daar worden wij als vakidioten ook weer heel blij van.  Nu wij ons aan u voorgesteld hebben zijn we natuurlijk benieuwd naar wie u bent en met welke woonwens wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Graag tot ziens!

 

Henk & Laura Langens

VRAGEN OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

Bel 073  522 38 93 (elke werkdag van 09:00 - 18:00 uur) of e-mail naar info@langens-langens.nl of gebruik ons contactformulier.
Image
Image
Image
Image
Image

WAAR STAAN WIJ VOOR?

Persoonlijke aanpak
Wij staan voor een persoonlijke en enthousiaste aanpak. Wat wij voor u ontwerpen en realiseren is altijd op u als persoon toegespitst al naar gelang uw wens en budget. Dit combineren we met onze eigen stijl en ervaringen. Deze aanpak werkt inspirerend, zo hebben we al menig mooi project mogen maken.

 

Afspraken nakomen
Vooraf maken we altijd duidelijke afspraken middels een gedegen offerte, zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Communicatie is hierbij zowel voor, als tijdens de bouw heel belangrijk, daarom staat dit hoog op onze prioriteitenlijst. U kunt ons tijdens het gehele proces daarom altijd bellen, mailen of appen. Als we samen een opdracht aangaan kunt u op onze aandacht rekenen.

 

100% tevredenheid
Wij leggen de lat hoog als het gaat om een project naar ieders tevredenheid te kunnen realiseren. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze leveranciers en onderaannemers. Wij zijn pas tevreden als u dat bent is daarom al jarenlang ons motto.
Wij denken met u mee
Wij luisteren naar uw woonwens en gaan samen met u in gesprek om deze nog beter inzichtelijk te krijgen. U heeft aan ons ook een partner welke veel waarde hecht aan eerlijkheid en openheid. Mocht u woonwens niet te realiseren zijn binnen het beschikbare budget hoort u dit al van ons in vroeg stadium en denken wij graag mee wat er er wel passend kan zijn.
Milieubewust
Wij handelen altijd met respect voor mens en natuur. Dit is mede zichtbaar in het gebruik van hout met een FSC keurmerk en waar mogelijk gebruik van alternatieven voor het uitstervende hardhout. ook geven wij altijd de voorkeur aan het gebruik van milieubewuste- en besparende materialen.
Oplossingsgericht
Positieve energie, dat is wat we graag geven en krijgen. We denken daarom nooit in problemen maar in oplossingen. Wat een ander misschien als een probleem ziet noemen wij een uitdaging. We zullen altijd een passend voorstel aandrragen om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Langens & Langens BV
INTERIEUR EN EXTERIEUR
Kerkstraat 42
5391 AA  Nuland
073 522 38 93

info@langens-langens.nl


© 2024, aiconn

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wij spammen niet!

Volg ons op:

Search