WERKWIJZE

VAN HOOFDLIJNEN NAAR DETAILS

Aangezien de woonwens van de opdrachtgever begint met een goed plan van aanpak, wordt er tijdens het kennismakingsgesprek goed geluisterd om de wensen te achterhalen en de mogelijkheden hierbij te bekijken. Langens & Langens denkt vanzelfsprekend met u mee en geeft uw advies. Ieder ontwerp ontstaat volgens het uitgangspunt dat het ontwerp duurzaam, degelijk en creatief moet zijn. Ook moet het ontwerp een samenhang hebben met het overige van de leefomgeving van de opdrachtgever. Op deze manier ontstaat er een mooi ontwerp dat echt bij de opdrachtgever past.
ONTWERP

De basis voor uw woonwens begint met een goed doordacht plan. Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek, bij voorkeur bij op locatie, zullen wij uw wensen inventariseren door goed te luisteren en te kijken naar wat de mogelijkheden zijn, wij denken hierover graag met u mee. Al naar gelang uw wens en budget kunnen wij voor u een ontwerp in 3D gaan uitwerken. Ons uitgangspunt is dat ieder ontwerp duurzaam, degelijk en creatief moet zijn. Het kostenplaatje voor een ontwerp is afhankelijk van de grootte en moeilijkheidsgraad van het plan, dit bespreken we tijdens dit eerste gesprek en daarvan ontvangt u van ons dan een ontwerpofferte waarin wij onze afspraken vastleggen.

PRESENTATIE
Nadat in samenspraak het plan is ontstaan werken wij dit uit in 2D en 3D tekeningen. Deze fotorealistische plaatjes laten we vanuit verschillende standpunten zien en we kleden het geheel sfeervol aan om u een goede impressie te kunnen geven van hetgeen u mag verwachten. Tijdens de presentatie van deze plannen laten we u meteen kennis maken met de gekozen materialen. we geven een kostenindicatie af voor realisatie van het plan. Na de presentatie van het 1e schetsontwerp kunnen er aanpassingen in het ontwerp gemaakt worden die nodig zijn om tot een definitief ontwerp te komen. Aan de hand van het definitief ontwerp werken we een gedegen offerte uit voor de realisatie van de plannen.

 

REALISATIE

Na een akkoord voor de realisatie van de plannen, maken we afspraken m.b.t. de planning van de werkzaamheden in en zullen de benodigde materialen bestellen.

Wat op de tekentafel is ontstaan zullen we tot in detail in onze werkplaats uitvoeren of bij u ter plaatste maken. Leidraad is steeds het ontwerp wat we met oog voor detail zullen uitvoeren.

Langens & Langens BV
INTERIEUR EN EXTERIEUR
Kerkstraat 42
5391 AA  Nuland
073 522 38 93

info@langens-langens.nl


© 2024, aiconn

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wij spammen niet!

Volg ons op:

Search